Προφίλ

Λίγα Λόγια

Το κατάστημα με την επωνυμία ARMY CLUB ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 1999 με πολύ διάθεση και μεράκι στο Κερατσίνι του Πειραιά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος είναι πολλά χρόνια μανιώδης κυνηγός και σκοπευτής στο Trap και μετά έμπορος. Κατά συνέπεια θα ήταν αδύνατο να μην παράγουμε δικό μας φυσίγγι. Τα φυσίγγια  ARMY CLUB παράγονται σε 7 διαφορετικούς τύπους.

 

·         ARMY CLUB SOFT 30GR MIX ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙ

 

·         ARMY CLUB  CLASSIC 32GR ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ

 

·         ARMY  CLUB POWER 34GR ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΔΙΚΑ – ΒΑΛΤΟ.

 

·         ARMY CLUB SPECIAL 36GR ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

·         ARMY CLUB ΔΙΑΣΚΟΡΑΣ 34GR ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 

·         ARMY CLUB SKEET 24GR 9,5

 

·         ARMY CLUB TRAP 24GR 7,5

 

 

 

 

Επίσης με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τα ρούχα μας που είναι ιδιαίτερα με ευρωπαϊκά υφάσματα και πάνω από όλα ελληνικής ραφής. Όλα τα ρούχα μας έχουν κεντημένο το λογότυπο μας και είναι ρούχα ειδικά και δοκιμασμένα για τις δύσκολες συνθήκες του κυνηγιού. Παράδειγμα ένα γιλέκο για την πέρδικα το τελευταίο που κοιτάς είναι να είναι ωραίο πρέπει να είναι δοκιμασμένο σε φορτία, να είναι πρακτικό, να είναι άνετο για το δύσκολο και πολύ κουραστικό κυνήγι της πέρδικας. Τα ρούχα μας είναι το καθένα για την δουλειά του που αγοράστηκε για αυτό και ξεχωρίζουν.

 

Για το τέλος άφησα τα πολυεργαλεία του κυνηγού τα κυνηγόσκυλα, που μετά από ένα κοπιαστικό κυνήγια το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά είναι να τα ταΐσουμε σωστά και υπεύθυνα. Οι τροφές μας είναι από την Ιταλία σε συσκευασία 20 κιλών και σε τρείς τύπους ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ  & ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Σε τιμές για κυνηγούς. Δεν είμαστε οι φθηνότεροι της αγοράς αλλά οι πελάτες μας γνωρίζουν για ποιο λόγο.

 

Δραστηριότητες

ΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ & ΑΛΙΕΙΑΣ